Små og store råd til en bedre privatøkonomi

Økonomihjelpen.com

Kan man fortsatt finne gode investeringer i kryptomarkedet?

Kryptovaluta har på få år gått fra å være noe som kun spesielt interesserte hadde fokus på, til å bli noe som tilnærmet alle som har øyne for gode investeringer har sett nærmere på. Mange tenker kanskje at toget har gått for å hive seg på den populære og fremadstormende kryptobølgen, men det er ingenting som tyder på at det skal stoppe her.

Krypto er uansett kjent som en svært volatil investering, all den tid prisene kan bevege seg kraftig innenfor korte tidsrom. Det er derfor ikke nødvendigvis noe for investorer med stor risikoaversjon, men for de som klarer å holde seg kalde til tross for massive svingninger, kan kryptovaluta være en svært god investeringsmulighet.

El Salvador kan bli helt sentral i fremtiden for kryptovaluta

Mange har stilt seg skeptiske til om kryptovaluta noen gang kan bli noe annet enn et investeringsobjekt for kjøp og salg, til tross for at det ble utviklet for å være en desentralisert valuta som ikke kan styres av myndigheter eller sentralbanker. På grunn av de manglende bruksområdene, sett bort fra noen nettbutikker og andre spesialforretninger som har tilbudt bitcoin som betalingsmetode, mener kritikerne at bitcoin og de andre kryptoene har nådd taket sitt.

Nylig vedtok kongressen i El Salvador at bitcoin skal bli et lovlig betalingsmiddel i det mellomamerikanske landet. Dette har ført til stor oppmerksomhet blant ivrige kryptotilhengere rundt omkring i hele verden, om mange følger spent med på hva som skjer videre i denne saken. Det er nok uansett langt frem til vestlige land vil adoptere en lignende løsning som det El Salvadors president, Nayib Bukele, kunngjorde for sitt land.

Noen sverger til kunstig intelligens for å finne investeringsobjekter

I jakten på å finne verdifulle investeringer, har det blitt utviklet flere investeringsroboter som visstnok skal vite når det er gunstig å kjøpe til lav pris, og når det er gunstig å selge når prisen har nådd et nytt toppunkt. En av de mest omtale kryptorobotene er Bitcoin Era, som overvåker kryptomarkedet døgnet rundt, 365 dager i året.

Ingen enkeltpersoner har muligheten til å følge med på markedet hver eneste dag, hele dagen, og det er noe av det som kryptorobot hjelper til med, ettersom den overvåker markedet det i sanntid hele dagen. Bitcoin Era og andre kryptoboter bruker avanserte algoritmer og kunstig intelligens for å analysere kryptomarkedet for å finne de mest gunstige tidspunktene for å kjøpe og selge bitcoin på.

I og med at bitcoin er veldig volatilt og gjerne har betydelige svingninger hver eneste dag, er det lett å skjønne konseptet bak en slik robot. Hvis man treffer man riktige kjøps og salgstidspunkt, finnes det naturligvis en rekke muligheter hver eneste dag til å tjene penger.

Samtidig kan ikke slike roboter garantere suksess, selv om de ofte reklamerer med svært stor suksessfaktor på investeringene. For de som ikke har inngående kunnskap til å analysere kryptomarkedet på egen hånd, men likevel ønsker å prøve seg på noen investeringer, kan slike roboter være et godt hjelpemiddel for å komme i gang, så fremt de brukes med måte.


Copyrighted content. All Rights Reserved.