Små og store råd til en bedre privatøkonomi

Økonomihjelpen.com

Generelle økonomiråd

Gode råd til ansvarlig spilling.

Det er moro å spille på sports betting og casino, noe som kan være flott avkobling og gi litt spenning i hverdagen. Samtidig er det viktig å være klar over at slik spilling ikke må få ta overhånd i livet ditt, både med tanke på tidsforbruk og i forhold til din privatøkonomi.

I de aller fleste sammenhenger fokuseres det på pengene som brukes når det er snakk om ansvarlig spilling, men det som er like viktig er at spillingen ikke får ta helt overhånd i livet ditt, når det handler om disposisjon av din fritid. Dette kan gå ut over en rekke andre forhold for deg både helsemessig, samt med tanke på personlige relasjoner overfor familie og venner.

Sett opp et spill budsjett.

Et spill budsjett er noe alle som er glade i å spille bør sette opp. Dette for å få et sunt forhold til spillingen både med tanke på hvor mye penger man på forhånd synes det er akseptabelt å tape, samt hvor mye tid du synes det er akseptabelt å bruke på spill.

Les mer …

Gode tips til deg som vil være smart med penger!

Du jobber garantert hardt for pengene dine, og da er det fint om de varer så lenge som mulig. Det er ikke hyggelig å ha vært på jobb hele uken, bare for å oppdage at pengene du har tjent har forsvunnet ut på ting du ikke riktig vet hva er. I denne artikkelen skal vi komme med noen enkle tips og råd til deg som vil være smart med pengene dine.

Bruk av kredittkort

Dersom du skal foreta en større investering, som kjøp av tv eller sofa, kan det være lurt å bruke kredittkortet ditt. Dette gjelder vel å merke om du klarer å betale regningen til forfall, slik at renten ikke begynner å løpe. En annen ting som er viktig å huske på med kredittkort er å sjekke hvilke gebyrer som følger med ved uttak av penger i minibank, både her hjemme og i utlandet. Det kan ofte koste deg dyrt å bruke kredittkortet på denne måten.

Les mer …


Copyrighted content. All Rights Reserved.